Gezocht: Manager peutercentra

Omschrijving van de functie

Vanwege het vertrek van één van onze managers is SPA op zoek naar een moderne en veelzijdige manager die beschikt over een mix van een op ontwikkeling gerichte stijl van leiding geven en een  bedrijfskundige denk- en slagkracht. Als manager ben je zowel intern als extern als netwerker actief en je ziet en benut kansen voor de organisatie, passend binnen de doelen van de organisatie, en vertaalt deze naar betere en nieuwe dienstverlening vanuit een kosten-baten kritische instelling. Met je enthousiasme en ervaring inspireer en stimuleer je de teams waarvoor je verantwoordelijk bent, om de kwaliteit en professionaliteit van onze diensten te waarborgen. Je wordt verantwoordelijk voor meerdere peutercentra en voor een BSO.

Je delegeert werkzaamheden, maar bent tegelijkertijd op de hoogte van de stand van zaken en aanwezig voor overleg en ondersteuning wanneer nodig.
Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een goede invulling van de bedrijfsvoering op de locaties. Je bent verantwoordelijk voor het leveren van verantwoorde peuterarrangementen en het BSO-aanbod, passend binnen het opgestelde beleid, begroting en personele bezetting en je bent gericht op de beleidsontwikkeling en innovatie van jouw cluster.
 
We zoeken een flexibele, stressbestendige professional die een veelzijdige en uitdagende functie met een operationeel, tactisch en strategisch karakter ambieert.

Samen met 3 andere managers ben je lid van het MT van SPA.

Profiel

Je hebt kennis van het werkveld en de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar, alsook van de ontwikkeling van kinderen die onze BSO’s bezoeken. Je bent innovatief ingesteld, ondernemend, proactief maar ook zakelijk. Je hebt een HBO/WO diploma en bij voorkeur een afgeronde managementopleiding. Je hebt kennis van bedrijfsvoering, acquisitie, management en besluitvormingsprocessen. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met veranderprojecten in het sociale domein en vind je het boeiend om deze uit te voeren. Je bent in staat om je communicatie af te stemmen op verschillende niveaus en doelgroepen en bent als manager in staat om draagvlak te creëren. Vanzelfsprekend ben je goed op de hoogte van de wet- en regelgeving en heb je ervaring met VVE en inspectie binnen de kinderopvang. Je bent een netwerker met gevoel voor verschillende belangen. Je bent pro-actief en denkt in nieuwe mogelijkheden.

Taken en (eind) verantwoordelijkheden van de manager zijn o.a.:

  • Het begeleiden van de pedagogisch medewerkers bij het vormgeven van de peutercentra, rekening houdend met hun eigen zelfstandigheid met ruimte voor eigen inbreng en initiatief;
  • Het deelnemen in externe wijk- en gemeentelijke overleggen; (I)KC-, VVE, kwaliteitsoverleg;
  • Het ontwikkelen van nieuwe- en/of aanvullende activiteiten;
  • Kwaliteitszorg, o.a. VVE op orde (toezichthouder) inspectie-proof;
  • Samenwerken met een coach Passende Kinderopvang;
  • Planning en (budget) control;

Wij bieden
De functie wordt ingeschaald in schaal 10 van de cao Kinderopvang, afhankelijk van opleiding en werkervaring minimaal € 2.999,-,- en maximaal € 4.034,- bruto per maand op fulltime basis.

We bieden een jaarcontract met uitzicht op verlenging.
Je gaat deel uitmaken van een enthousiast managers-team en gaat werken met gedreven pedagogisch medewerkers.

Meer informatie: Zie onze website www.spa-arnhem.nl

Telefonisch kan informatie worden opgevraagd bij Mario Lamers, directeur-bestuurder SPA.

Tel. 026 – 3523353 / 06 13003949.

 

Wij zien je motivatie en CV graag uiterlijk 19 november tegemoet op het volgende e-mailadres: hr@spa-arnhem.nl

De selectiegesprekken zijn gepland op dinsdag 27 november.