SPA Vacature

Pedagogisch Medewerker voor twee ochtenden in de week bij Peutercentrum het Paasheuveltje

Algemeen

SPA is in beweging in de dynamische wereld van kinderopvang en peuterspeelzaalwerk. Wij stimuleren peuters spelenderwijs in hun ontwikkeling, als voorbereiding op het basisonderwijs.

Het peutercentrum biedt peuters een plek om te spelen, een plek waar ze andere kinderen kunnen ontmoeten en waar ze zich in vrijheid mogen ontwikkelen.

Voor één van onze peutercentra in Arnhem zijn wij op zoek naar versterking. Wij zoeken een enthousiaste en ervaren VVE-pedagogisch medewerker per 7 januari.

Wij vragen

Een afgeronde en relevante opleiding op minimaal MBO 3 niveau (PW-3), bij voorkeur niveau 4 of HBO
Ervaring in het werken met VVE
In bezit van een certificaat waarin voldaan wordt aan de landelijke taaleis, of bereid deze te halen. Deze taaleis is: mondelinge- en leesvaardigheden op 3F niveau, schriftelijke vaardigheden op 2F niveau;
Ervaring in het peuterspeelzaal werk / kinderopvang
Bij voorkeur in bezit zijn van het VVE certificaat Actief betrokken. In het geval van een ander VVE certificaat of geen VVE certificaat, zal de training Actief betrokken gevolgd moeten worden (12 dagdelen)
Iemand met een zelfstandige en professionele werkhouding
Goede sociale vaardigheden, hij/zij is geduldig, betrokken en enthousiast
Bereidheid tot het volgen van cursussen
Flexibel inzetbaar

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden worden vastgesteld op basis van CAO Kinderopvang. Salariëring vindt plaats in schaal 6 van deze cao.

De vacature is voor woensdag- en donderdagochtend. Daarnaast is het fijn als je ook bereid bent om in te vallen bij andere peutercentra van SPA.

Ben je geïnteresseerd?

Dan komen we graag met je in contact! Stuur je motivatie en cv uiterlijk 18 december 2018 per e-mail naar de afdeling HR:  hr@spa-arnhem.nl.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagochtend 20 december 2018.

Voor inlichtingen kun je telefonisch contact opnemen met de afdeling HR 026-3523358.